Odysseiani

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Minä

Minä joka pakenin

olen ollut Odysseialla monta vuotta,
löytänyt vanhoja lauluja, uusia
loihtinut minuuteni kantimiksi

hengen pitimiksi

Ei muuta kohtalonreittiä minulle suotu

Muistan läsnäoloja
kuinka kirjoitin itseni pikkupöksyihin,
tahraksi kierkegaardilaiseen idealismiini

Joitain asioita kadun, en monia

Muistan yhden erityisen läsnäolon
Missä se on?
Menikö se lopullisesti pois,
toinen kykloopin silmä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisen upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot