Varjokissa

Runoilija Telemarkos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä maa on sairas maa jossa pedofiilit tuomitaan puolentoista vuoden EHDOLLISEEN vankeuteen.
 

Tuolla varjoissa on kissa
sillä on laseria silmissä

binääriä hännänpäässä

001010100101010010000010

liukuu läpi mun päästä,
reseptorini lorauttelevat
aivoihini daavidin tähden

Sitten se kissa varjoissa

on poissa

elää nykyisin Egyptin ajoissa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot