välitodellisuudessa

Runoilija oranssirooibos

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.10.2020
Viimeksi paikalla: 26.12.2021 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Etsintäkuulutus:
Haetaan eksynyttä vastausta
On ollut melko sumuista, kuulehan.
Sumuista tässä

Niin todella tosissaan noissa peloissaan
Tätä paikkaa ympäröi korkea kuusimetsä
Varmaan paljon kaikkea siellä: ei kannata mennä, eikä kukaan mene.

Ja mitä vittua nyt taas, koska susta tuli tollainen
Miten ees pääsit tänne?
Tää on ihan kummallinen, ei, ei sun pitänyt nähdä tätä
Mä voin tulla sinne tai sä tuonne
Mut tää ei oo kumpikaan
Hei! Tänne ei kannata jäädä jumiin! Varo!
Yhtä pettävä kuin mun vastaukset
Ei kaunisteltuja, muuten vaan epämääräisiä
Kiertävät tuota sumun peittämää järveä

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot