Kaippa sitten

Runoilija oranssirooibos

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.10.2020
Viimeksi paikalla: 26.12.2021 22:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laulut laulamisen vaikeudesta

Rakastan sua niin paljon, enkä mä osaa rakastaa enkä mä osaa opetella rakastaan, vaikka tiedän miten se tehdään

vai tiedänkö enää mitään

 en ei ei ei eiei ei

 

Istun pöydässä,
ympärillä minä.

Melodia, tietoisen kognition reunoilla kesäinen ilta-aurinko

Joo, siellä taustakuvassa! Se tie.

Ja ne minät ympärillä,

ja minä yksin keskellä.

Mietin, oon ollut jo sata kertaa täällä

Mut oon varmaan huomenna ja huomenna

Ja ensiviikolla

Vuonna

Kaksikymmentä vuotta

Hyvääkin on! Esimerkiksi valokuvaajan kaveri:

"Elämä filosofialla höystettynä. Kyllä mielestä selviää: aina voi lukea etiikan teorioita".

Ja haavoittunut mummu, ja minä erottamassa itseä äidistä.


Gracie! Mä oon kiitollinen Anna-Mariasta.

Ja kaikista naisista, joiden ääni, kasvot ja hajuvesi on puhtaan naisellisia. En mä tiedä, mut sitruunalimonadia tunkkaisessa asunnossa ja auringossa, etelässä.

Joku soittaa sähkökitaraa

Ai niin, oon paska

 

Mut ei siinä, kaippa se on vaan moi lolita

Ja nyt musta tuntuu siltä lokakuulta Pyynikillä,

ja taas on niitä sähkökitaroita ja muita nopeita, jotka tekee surulliseksi

Selite: 
*angst-alert*
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita ajatuksia. Mukava olisi saada kommentoida muitakin runojasi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot