syystuulen tepposet

Runoilija Annastiinanen

miten se sai minut valtaansa 
yllättäen, syystuulen puhaltamana
siinä kun seisoin katselemassa

putoilevia, värikkäitä lehtiä

kuin kätesi olisi kietoutunut ympärilleni
ja se lämpö joka sinusta hehkui
kun katselimme siihen samaan suuntaan
hengitystemme sekoittuessa toisiinsa


laitoin silmät kiinni
kun halusin sen lämmön säilyvän

siinä ajatus sinusta ja minä


mutta kyynelten, niiden minä en antanut tulla

                  ***
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyynelet kuuluvat jokaisen elämään joskus, ei niitä kannata pidätellä.
Lämpöä hehkuu runosi!
kaunis

ah niin kaunis

ihanaa tuntea rakkaus
vaikka toinen osapuoli ei olekaan läsnä
Olla onnellinen ja onneton yhtä aikaa. Näin näin.
 

Käyttäjän kaikki runot