Tärkeät numerot

Runoilija Friikkisirkus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kivun kääntöpiiri. // Kauneuden kääntöpiiri.
 

Sinun kätesi ovat täydelliset,
teatraaliset.
Minun kynteni eivät kasva tasaisesti
ja niveleni ovat ruostuneet.

En pysy tahdissasi,
kun halajat draamaa.
Sykit nopeammin
kuin minä kykenen.

Tiedät paljon ja olet nähnyt enemmän.
Tämän kierroksen teet minulle mahdottomaksi.
Vierelläsi tunnen itseni nuoreksi.

Liian nuoreksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En nyt jotenkin pääse mitenkään tähän juttuun kiinni. Eniten tulee mieleen vampyyrit, johtuen varmastikin eräästä nimeltä mainitsemattomasta kirjasta, jota parhaillaan luen. :D Mut silti jotenkin oon nyt ihan ulkona. o_O

 

Käyttäjän kaikki runot