Ajatuksissa

Runoilija minipoemisti

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.8.2020
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 7:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minä eksyin sinuun, sanoihisi,
tekoihisi, kuviisi
ja niihin sanomattomiin toiveisiin
joista kerroit unissasi

minä eksyin vaikka en tiennyt sitä,
en suuntaa, saati päämäärää

suljin silmäni, mutta aistin sinut
tuskan takaa hymyn,
hymyn takaa suuren sydämen

ja joka kerta
aivan jokainen kerta,

kun viereeni hiipii kastanjan tuoksu
eksyn muistoon
vaalin sitä valkeudessa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, kaikenlaiset tuoksut ovat yllättävän tärkeitä <3
Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot