Kaipuu muualle

Runoilija minipoemisti

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.8.2020
Viimeksi paikalla: 28.3.2024 7:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yksinäisyys
se on yksi sana vain
yksinäisyys
se riippuu minun seuranain

Yksinäisyys
siitä niin heti luopuisin
yksinäisyys
se vaatii minut takaisin

Yksinäisyys
silmiin heijastuu
yksinäisyys
seuraani istu ei kukaan muu

Yksinäisyys
sanat katkerat kirjoittaa
yksinäisyys
laittaa minutkin luovuttamaan



Yksinäisyys
olen valmis jatkamaan
yksinäisyys
hetken toisen jakamaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinäisiä hetkiä on joskus kaikilla, eikä sille oikein voi mitään <3
Upeasti käsittelee
otsikko on kruunu tälle runolle
Kaunis kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot