Nimetön

Runoilija zubu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun musta ukkospilvi peitti mun maailman, tulit viereeni.
Annoit aina kaikkesi, saamatta mitään takaisin.
Itkin usein elämääni, vääryyttä mitä koin saaneeni osakseni.
Sanoit aina ne sanat millä sait mut taas nauramaan ja unohtamaan menneet.
Olit aina vieressäni, kun pelkäsin olla yksin.
Pidit mua kädestä, kun käveltiin pimeitä teitä ja pelkäsin pimeää.
Olit niin suuri osa mun elämää ja olet vieläkin.

Selite: 
Ajattelin rakasta siskoani Pauliinaa erityisellä lämmöllä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. Kauniita runoja sinulla on :)

Tämä oli kaunis:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
zubu Nimetön 16.4.2004 1 Runo
zubu Nimetön 16.4.2004 5 Runo
zubu Nimetön 6.3.2004 1 Runo
zubu Nimetön 14.2.2004 0 Runo
zubu Nimetön 14.2.2004 0 Runo
zubu Nimetön 14.2.2004 2 Runo
zubu Nimetön 14.2.2004 2 Runo
zubu virtuaali todellisuus 23.1.2004 1 Runo
zubu pimeyteen vajonnut 21.1.2004 1 Runo
zubu kuolematon.. 21.1.2004 1 Runo