Sekaisin minusta

Runoilija Karpalo

ei liene väliä    jos      ei        edes       ole

elämästä on tehty itseään toteuttava

o h j e l m o i n t i 

hyppää mukaan tai

                     hyppää        p   i s
                                              o       

       olen väsynyt sillä erikoisella
                          tavalla, jota

       harva huomaa

                  


joskus jumalatkin hämmästyvät ja olkoon niin, minä
suljen silmäni ja leikin nukkuvaa

                             Katson kyllä 
  tämänkin kortin

                          kuitenkin     
                                        Ässä  hihassa



sanoinhan.



 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei pidä luovuttaa, elämä voi olla ihanaa <3 
Hienosti koostettu, runoasi luki mielellään moneen kertaan

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut