Levoton

Runoilija Karpalo

Olen levoton -

näissä lakanoissa on
kuuma nukkua


Alastonta ihoa polttelee 
auringon suudelmat, 

kuin rakastajan jäljiltä.

Kun vihdoinkin
uni armahtaa, 

yön viileä käsi
minut peittelee.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

niin samaistun tähän helleyön koetukseen
On todellakin lämmintä ympäri vuorokauden, pysytään kunnossa <3 
Iho ei koskaan reagoi toisen ihon kosketukseen niin, ellei se ole se oikea.

Hienoa runoilua.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut