Matkalla alas

Runoilija Karpalo


Miten minä täytän sieluni sopimuksen, kun olen
kadottanut sydämeni?
Hengitän syvään ja kurkotan kauas -


missään ei ole mitään.
Mikä pettymys!

Sinä sanot aina uudestaan;; kärsivällisyyttä!

          Kärsi

Välli

                               Syyttä!

Mutta minä en tahdo. Olen hypännyt jo
                     liian monta kertaa,

Enkä vieläkään osaa,
       kaatua satuttamatta. Benji hyppy, josta katkesi köysi.

Aikoja sitten


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

traagista

pidin paljon
Elämä on 😏. Kiitos 

Haikea tunnelma,pidän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut