Hilpeä Karma

Runoilija Karpalo


Karma on julma kumppani.

Yritettyäsi kaikkesi,
roikut hirressä, hutera
jakkara jalkojesi alla. Haluat

pois. P a e t a .

Karma kurkkaa ovelta ja toteaa epäröimättä:

            Nähdään toisella puolella!


Hupsista keikkaa.

 
Selite: 
Muutin loppua vähemmän synkäksi. Onhan Karma melkoinen veijari.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu tunne. Melko kylmä ja lohduton kaveri tuo karma. 
On tämä lopusta huolimatta aika lailla harmaasävyinen, hieno runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut