Minulle

Runoilija Karpalo

     Saattohoito on alkanut,
         itkijänaiset tilattu

           parkumaan

  ne vihoviimeiset kyyneleet 
          tälle elämälle

             Uudesta  
         en tiedä vielä

              mutta

tuuli lennätti portailleni viestin,
            jossa luki:

          L U P A U S -


      olen kanssasi, aina.  

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surumielinen runo. Toi kipeän muiston, mutta se on vain hyvä, koska muisto, kipeäkin sellainen, on aina muisto ja niissä jokainen elää ikuisesti.
Surullista luettavaa mutta taidokkasti laitetettu lukijoille
Koskettavaa kerrontaa, loppu voi olla todellakin uusi alku <3 
Mielettömän upee runo !
Upea teos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut