Totuus potenssiin kymmenen

Runoilija Karpalo



Seinä on 
     seinä.

Voin maalata sen
lempivärillä,
tapetoida,
       piirtää kukkasia.

Mutta en voi kaataa sitä.

Välistämme.







 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laittaa lukijan mietteliääksi, hyvin osaat kirjoittaa kielikuvilla <3 
Kiitos!
Hyvin kuvattu ja kirjoitettu. Jotkin asiat eivät tunnu muuttuvan vaikka ne kuinka koristaisi. 
Juurikin näin...Kiitos kommentista!
Hieno kuljetus, toimii vallan mainiosti. Kiitos.
Hyvä, että kulki:) Kiitos!
Tää pysäytti - kuin seinään

Hieno
:) Kiitos!
Paljon puhuva
ihanasti ajatuksiin lumoava
ei sido tiukasti tarkoitukseensa, mutta kuitenkin antaa raamit harkiten.

Ihmisuhteet ja niiden olosuhtee,
haastavat ihmisen osoittamaan parhaita ominaisuuksiaan,
jotta annamme onnistumisen mahdollisuuden
sopusoinnulle, että todelliselle kohtaamiselle.

Näitä ajatuksia hieno runosi soi minulle.
Olipa hieno kommentti :-)  Kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot