Taas jotain

Runoilija Karpalo


       Minulta aina

jotain hukassa;

         avaimet
            kännykkä
               kuulokkeet
                  elämä
         
Löytämisen ilo on yliarvostettua,
hukkaamattomuuden onni olisi

            kultaakin kalliimpi. 






     


      
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa olla onnellinen hyvin pienistäkin asioista <3 
Tuo on niin tunteen kera koettua.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut