Ohutta toivoa

Runoilija Karpalo


Kuiskaus, niin
                                         hento,

että kuulin vain
 
        siinä väräjävän

toivon -

          kuin
                   perhosen kosketuksen


            ilmaan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, pientä kuiskintaa on kiva kuunnella tarkkaan.
Niin ohuen hentoa että ilmassakin väreilyjen havinaa...kosketuksen päässä...tuntea vaiko aavistuksien varassa olevia tuntemuksia !

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut