Aurinko nousee

Runoilija Karpalo


Eräänä aamuna 

        En tuntenut enää
viiltävää Surua, vaan

Sydämessäni läikähteli Onni ja Ilo

Olin kävellyt läpi helvetin ja
         selviytynyt voittajana.

Tästä eteenpäin,
tiedän, kuka olen
ja miltä
                         Elämä tuntuu ❤




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajan mittaan elämä alkaa tuntua elämisen arvoiselta <3
ihanan positiivista
tykkäsin paljon
Upeaa 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut