perhoset

Runoilija Mifti16

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.3.2020
Viimeksi paikalla: 16.11.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So sad, miss.

Mun on pakko kirjoittaa tätä ulos, 

Koska teot vain pahentavat tuskaani. 


Entinen Painajaisunelma. 
 
Kaikki käy aina liian myöhään
- kaikki!

   Kun polttavan kesän tuulet jo ujeltavat syksyä

ja kuuman asvaltin tuoksu on jo haihtunut käsivarsiltani, sinunkin

Kaikki käy aivan liian myöhään,
kun särkynyt mieli on jo herennyt toivomastakaan

kun ei enää jaksa heittäytyä kepeään kevätihastukseen
nuoskan auraaminen aamuöisin väsyttää 

Ja satunnainen kohtaaminen tuntuu haudanvakavalta
- perhoset vatsan pohjassa jo kuolleet
Selite: 
Olisit tullut aiemmin honey
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kuumottavaa kerrontaa, elämä on varsin jännää. 
Hienosti käytetty sanoja, pidän
Upean matkan tarjoaa tämä runo. Kaikella on aikansa, huomaan ajattelevani, ja miten vaikea on heittäytyä juuri oikeaan hetkeen.
 

Käyttäjän kaikki runot