Status quo

Runoilija Mifti16

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.3.2020
Viimeksi paikalla: 16.11.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So sad, miss.

Mun on pakko kirjoittaa tätä ulos, 

Koska teot vain pahentavat tuskaani. 


Entinen Painajaisunelma. 
 
Näin unta että tanssin sun kanssa tosi hidasta, 
ihan illan viimeistä ja

mun tyttäreni halasi sua ja sanoi: sä oot kyl kiva tyyppi 

Mutta me ei koskaan tanssita
Eikä sotketa lapsia tähän

Me ei jaeta lämpöä vaan kipua ja 

Mä olen tässä se lapsi
polvet naarmuilla ja naama sotkussa 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Unen ja todellisuuden harhamailla jännittävästi liikuskeleva runo. Tykästyin erityisesti tuohon loppuun polvineen ja sottanaamoineen.
Laittaa todellakin miettimään, elämä on täynnä yllätyksiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot