Tapaus Lewinsky

Runoilija Mifti16

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.3.2020
Viimeksi paikalla: 16.11.2023 23:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

So sad, miss.

Mun on pakko kirjoittaa tätä ulos, 

Koska teot vain pahentavat tuskaani. 


Entinen Painajaisunelma. 
 
Ei mä en voi lähteä
  sun kanssa talvilomallani Eurooppaan enkä
edes Tampereelle
         silkkiaamutakissani kiharat tuoksuen

Koska mikään ei oo niin mustavalkoista kuin himo ja viha
       kaksosia keskenään

Monta talvea olen odottanut asioiden järjestyvän
Muistamatta perhettäni 
     tai mitään kummemmin

Ehkä edes hätäinen pikapano
kuusenoksien alla,


kun kesä on kuumimmillaan ja pääni sulaa kuin tulivuori
Selite: 
Rakastan sua mutta -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensi kesästä tulee hyvä, tosin kannattaa varautua pahimpaan. 
Hieno runo. Jään miettimään tästä, ettei sitä tiedä mitä haluaa..tai halua sitä minkä tietää.
 

Käyttäjän kaikki runot