nyky-aika

Runoilija Sadisti

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.12.2003
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 14:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

shhhh!

<3
 

minä kirjoitan vain
ihmisistä joita pidän mielenkiintoisina.
se on mielenkiintoista.
kirjoitan epämääräisistä retkueista
jotka ovat sattuneet eksymään kuvaan, eikä
ohjaaja ole leikannut heitä pois.
kirjoitan tänään seksistä ja pyhimyksistä.
pyhimyksistä siksi, että he ovat viimeisiä
aitoja näyttelijättäriä. heidän roolinsa on iskostunut
niin syvälle, vaipunut kohtuun
kuin kivi ja he kohottavat takapuoltaan,
pyytääkseen työntämään sen sisälle
vailla hymynkaretta kasvoilllaan.
minä etsin vain paikkaani ravintojonossa.
kuin alaston puu jolla on juurensa
hiekkaisessa rinteessa, johon on pesiytynyt
ryhmä pyöreitä eläimiä ja
tapaan maailman rikkaimman huoran.
hän on asettunut seisomaan
käsiensa varaan
levitttääkseen massiiivisia reisiään revittääkseen
vittunsa auki auringolle
ja niille orionin kolmelle kuninkaalle.
kunnes laukean ja hän tarttuu kädellään käteeni,
niillä oidipaalisen kuivilla käsillään ja
johdattaa käteni peittelemään vulvaa,
joka hehkuu omaa lämpöäni...

minä tarvitsen tätä aikaa,
nyky-aikaa, ilman velvollisuuksia, että on
vain se jonka me teemme
joka ikinen päivä.

kuin satelliitteja, kuin lihan suurlähettiläitä,
seksin asteroideja ja silloin
kun olen antanut kaiken mitä minulla on.
niin, silloin olen hetken vakava.
istun polvieni varassa, enkä
usko velvollisuutemme alkaneen tästäkään
unelmasta.

äitien äiti.
lonkeroiden ruhtinatar.
joka huumorimielessä kaatuu päälle kuin
palava lato ja huumorimielessä
voihkii riuhtoessa auki housunnappejaan.
sinun on minun tähtieni torni ja
sen äänten hiljaisuus, silloin kun painan
käteni tiiviisti korviasi vasten.
ja sinun on halujeni toteemipaalu,
saatanan huora, silloin kun
ajattelen jo seuraavaa, edellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot