Nimetön

Runoilija Qothique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2003
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1990

Q on viettänyt hieman hiljaiseloa, enkä lupaa edes parantaa tapojani ;)
 

Kuljetko unessa valtatie
Olet kadulla räntäsateella
Ojennan tyhjää tuhkakuppia
totuus on eloonjääneitä
kuin kirjoitan naisen kuolemaa
pihaan tuulimyllyiltä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot