Melodia

Runoilija Qothique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2003
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1990

Q on viettänyt hieman hiljaiseloa, enkä lupaa edes parantaa tapojani ;)
 

Hyvinä päivinä

hymyilet

auringolle

Kuiskaat

rakastavasi

näitä aamuja

Tunnen vartalosi

sängyllä

rakastelun jälkeen

Odotat kadulla räntäsateessa

Minua

Selite: 
Kiitos.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä on rakkaus.

Ihastuttava, jotenkin niin arkielämän rakkaustarina -tyylinen, hurmaava.

Ihana :)

ihan, kaunis ja arkinenkin runo. Hyvä.

Rauhallinen runo puettuna näteiksi sanoiksi!

Tosi hieno. Jonkinlaista haikeuden sävyäkin havaitsen kuitenkin.

Kauniina melodiana soi tämä runosi, rakkaudesta.

Aika nätti runo : )

 

Käyttäjän kaikki runot