Jäähyväiset

Runoilija Ameliana

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 8:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, että sinun on lähdettävä. Tiesin sen jo kauan sitten. 

Se todellisuus uhkaa repiä minut kappaleiksi. 

Sait minussa jotain sellaista aikaiseksi, jota kukaan muu ei ole saanut. 

Sait minut tuntemaan jotain sellaista, jota en ollut vielä tuntenut. 

Sait minut näkemään itseni valossa, jota en edes tiennyt olevan. 

Kaltaisiasi ihmisiä tapaa vain kerran elämässä. 

En päästä sinusta koskaan irti, sinä kuljet väkisin sydämessäni. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti ajateltu, kannattaa pitää kiinni muistoistaan <3 
ihana, raastava runo..
Sydämeen mahtuu kuulemma vain yksi "ämmä",  kenties vain yksi mieskin?
Välillä on niin ihanaa, välillä on niin vaikeaa...
 

Käyttäjän kaikki runot