Yksinäisyys

Runoilija Ameliana

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.2.2020
Viimeksi paikalla: 24.3.2023 8:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ääneen huuto, oletko kuuro?
sietämätön tuska, en kestä
ajatusta.
yksinäisyys painaa, kulutan vaan aikaa. Välinpitämättömyys 
on kipeää, sitä ei voi sietää. 
 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä riipaisevaa kerrontaa. Elämässä on paljon yllättävää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot