Hoidossa

Runoilija IkiKaiPuu

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.2.2020
Viimeksi paikalla: 30.1.2023 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
    Sieluni solmut
      sinussa
        kiinni

  katseessa ja katveessa

hiustesi hennolla pinnalla
    tuoksussa
     tunnossa

sormiesi väleissä
 päistä varpaisiin
  kietoutuneena

   syvemmällä

 sanojesi takana
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, oikeilla sanoilla on paljon voimaa <3 
Kiitos! 
Vahvoja tunteita ja ihokosketuksia runossasi.
Hieno!
Kiitos, positiivinen palautu lämmittää. 
 

Käyttäjän kaikki runot