nimetön

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 9:28

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olisin sinulle

   luoto jolla levähtää

      tai suojaisa poukama

Olisin tuuhea kuusi

   jonka alla pitää sadetta

Olisin väräjävä sointu

   kitarasi kieliltä

Kaikkea olisin sinulle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta on ihan vain olla läsnä, se on tärkeintä.

Näissä tarvis olla sellainen tyykkää-nappi, kun on osuvia runoja, mutta ei saa kommentoituu mitään.

😊

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut