Karttaa vailla

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 12:29

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Valtameri kuohuu sisälläni 
   yksin kosketuksestasi 
Laivat eksyvät reiteiltään 
   koska hymyilit minulle
Kuuletko albatrossien huudot?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan kosketus voi saada aikaan suuria aaltoja, joskus jopa myrskynkin.
Hyvin kerrot sen runollasi.
Kiitos sanoistas.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut