Eläimet

Runoilija R.Kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 12:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olit kuin fanaatikko
ilman jumalaa - et pystynyt rukoilemaan.
Halusit olla kirjailija.
Halusitko kirjoittaa? Mikä sinussa vaati
tarinaansa kerrottavaksi?
Tarina joka on pakko kertoa
on kirjailijan jumala, se huutaa
unesta, kuulumattomasti: "Kirjoita."
Kirjoita mitä?"

Ted Hughes: Jumala (Syntymäpäiväkirjeitä, 1999)
 

tunteet tulevat, suuret eläimet
purkaa päivän salattu aurinko
yön punaisen, vaihtaa
kaikki sanat keskenään

surut ovat kiellettyjä, täällä
tarttuvat suudelmien verkkoon
ikävät salaiset
avautuvat eläimen askeleet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot