Nimetön

Runoilija R.Kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 12:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olit kuin fanaatikko
ilman jumalaa - et pystynyt rukoilemaan.
Halusit olla kirjailija.
Halusitko kirjoittaa? Mikä sinussa vaati
tarinaansa kerrottavaksi?
Tarina joka on pakko kertoa
on kirjailijan jumala, se huutaa
unesta, kuulumattomasti: "Kirjoita."
Kirjoita mitä?"

Ted Hughes: Jumala (Syntymäpäiväkirjeitä, 1999)
 

liikkuu sata vierasta eläintä
vierellä vuoteen, vierellä vuotten
minua ei enää ole, täällä on joku muu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo

Tämä taisi olla joutsenlaulusi. Harmi.

Hieno runo

Tämä taisi olla joutsenlaulusi. Harmi.

Hieno runo

Tämä taisi olla joutsenlaulusi. Harmi.

Hieno runo

Tämä taisi olla joutsenlaulusi. Harmi.

 

Käyttäjän kaikki runot