Sata eläintä

Runoilija R.Kettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2003
Viimeksi paikalla: 21.5.2022 12:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olit kuin fanaatikko
ilman jumalaa - et pystynyt rukoilemaan.
Halusit olla kirjailija.
Halusitko kirjoittaa? Mikä sinussa vaati
tarinaansa kerrottavaksi?
Tarina joka on pakko kertoa
on kirjailijan jumala, se huutaa
unesta, kuulumattomasti: "Kirjoita."
Kirjoita mitä?"

Ted Hughes: Jumala (Syntymäpäiväkirjeitä, 1999)
 

kirjoita sata eläintä

listan perusteella tunnista eliöt jotka kuuluvat eläinten lahkoon
jossa palvotaan ja ulvotaan

kirjoita sata eläintä

kirjoita sata eläintä huoneesi seinään
muista, lausu ääneen, opettele tuntemaan
sata eläintä
meduusan pisto, papukaijan varvas, simpukan suudelma, apinan karva, hain hammasväli, hevosen kipeä jalka

nimeä ja tunnista
jotta et pelkäisi
tunnista sata eläintä ruokakaupassa, kirjastossa, hautajaisissa, sormissa, sanomalehdissä, ihmisen sisuksissa



tunnista sata eläintä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uuh, ihana.
Melkein pisti ilosta itkemään kuin joku romanttinen leffa konsanaan. Aika uutta, tällasta harvoin runoja lukiessa tapahtuu.
Kirjoitat persoonallisella ja mukaan tempaavalla tyylillä.

 

Käyttäjän kaikki runot