Ruutu

Runoilija Auringonkukka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.11.2019
Viimeksi paikalla: 27.1.2022 14:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1995

Pidä terävä kynä ja valpas mieli, niin selviät mistä vaan
Elämässä aina sekä karua että kaunista, joista kirjoittaa

Suosikkirunoilijoita:
Uuno Kailas, Kirsi Kunnas, Till Lindemann, Edgar Allan Poe
 
Ainoa aina läsnä
Täynnä kuvaa, ääntä ja filmiä
Ainoa paikalla pimeässä
on ruutu

Se kivistää silmiä

mutta sitä katsoo kuin unta
jottei vaan taas muista
kuinka yksin on
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä riipaisevaa, kenenkään ei pitäisi jäädä liiaksi ruudun armoille <3
Samaa mieltä (tässä näin kahdelta yöllä) :)
Koskettavaa, elämänmakuista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot