Keskusteluja

Runoilija Auringonkukka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.11.2019
Viimeksi paikalla: 27.1.2022 14:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1995

Pidä terävä kynä ja valpas mieli, niin selviät mistä vaan
Elämässä aina sekä karua että kaunista, joista kirjoittaa

Suosikkirunoilijoita:
Uuno Kailas, Kirsi Kunnas, Till Lindemann, Edgar Allan Poe
 
"Miten sinä tiesit
laittaa kätesi hiuksiini?"
hän kysyi.
"Tuntuu niin hyvältä."

"Koska rakastan
sinun hiuksiasi", vastasin.
"Ja rakastan sinua."
Selite: 
Vähintään se yksi rakkausruno täytyy tänne tallentaa. Uusia odotellessa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomalaiset sanovat nuo viimeiset kolme sanaa aivan liian harvoin <3 
Olen miettinyt samaa. Mutta kai ne on ainakin sitten säästetty tosi tarkoitukseen.
 

Käyttäjän kaikki runot