Hän ei tule

Runoilija cf9f4159222c1c8330d06011300e4028

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2003
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 22:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

..kun olen täydellisesti syventynyt sinuun,palaan luoksesi.. jokaisella on oma taakka kannettavanaan.
 

Sadepisarat valuvat alas,
pitkin bussin ikkunaa.
Kaipaus,
niin.. sitä tunnen
kaipausta.
En aikoihin ollut,
ajatellut sinua,
mutta nyt,
kun sataa vettä...
kaipaan.

Lehdet tippuvat
värikkäina puusta,
sateen lailla,
niin kuin kyynel poskeltani.
Aiemmin,
en itkenyt vuoksesi.
En kun erottiin,
en edes nyt,
kyynelehdin.

Odotan kaksikymmentäneljä tuntia päivässä,
satakuusikymmentäkahdeksan tuntia viikossa,
postilaatikossa,
joko nyt,
oi, joko nyt
tulisit ja toisit minullekin jotain,
jotain jonka vuoksi jaksaa.
Kirjoittaisit edes,
mutta olet unohtanut,
niin, sen olet tehnyt,
unohtanut..

Et tule tänään, et tänään.

Selite: 
En tiedä,istuin linja-autossa aamulla katselin pisaroita, ajattelin ja kaipasin....mutta ei,ei hän koskaan tule. Lupauksia lupauksien perään,hän antaa lyödä lyötyä uudestaan,mutta ei,ei se koskaan tule...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipauksen tämä runosi toi minullekkin...
voi kuinka se sattuukaan kun odottaa ja toivoo. Tuttu tunne on vuosien takaa ja se palasi nyt... kaunis on, pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot