Linnavuorella 10.8.2011

Runoilija Buffalo Bill

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2019
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
















 


 
 
Suosittelen:
 



karpalovissyä ja juustopasteijaa,
kiipesivät isä ja tytär uhraamaan

pyysivät kuppikiveltä koulumenestystä,
kun lukivat ensimmäistä lukujärjestystä

ei taikaa olisi tarvittu, tuleva aika näytti
taiottiin silti,
ensimmäinen kouluaamu nääs jännitti

pian erottui edukseen muista pähkäilijöistä,
otti itse selvää asioista, pähkinöistä

himppu!
huomasimme, sillä on terävä äidinkieli,
vaan sahalaitainen on isältä peritty mieli

ripiltä suoraan promeleirille tyttö suunnisti,
kiinnostuksen rikkaaseen mieleen niin todisti:

uskoo ken haluaa, toivo ja rakkaus on tärkeimmissä, mutta muista,
mummulassa on pidetty käsiä ristissä

kodit haihtuvat, ovet vaihtuvat,
sellaista elämä on
vaan ovet pysyvät auki,
kun sydän lukitsematon

jossain vaiheessa aika antaa siivet takaisin,
se meitä kovin hämmentää
vaan siivet kauas kantavat ja uskon:
se lento meitä lähentää

mutta tänään seisomme ylpeänä tässä,
päivässä sinun piirtämässä, värittämässä.

onnittelut ylioppilaalle



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeen hieno!
kaunis kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot