Kapinaa rajalla

Runoilija lieru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapionvarressa jälleen. Ja kirjoitan siitä sekunnista missä satun elämään. Ainakin tänne. Toisaalla jotain muuta.
 

miksei kukaan tajuu niitä
jotka ovat jääneet niin syvälle nuoruuteen
etteivät tiedä ovatko jo syntyneet

perustakaa niitä perheitä
perustakaa vauvatehdas
kymmenen vuotta olen opetellut
rajaamaan silmiä

tulkaa meidän kotiin itkemään,
te rasittavat teinit
älkää enää kasvako
kun ette kohta enää mahdu tähän maailmaan

hei kaverit te ootte vasta melkein aikusii
tulkaa kylään meidän pieneen asuntoon
älkää kasvako tästä yli

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot