Vapisevin käsin

Runoilija 3369d8fdda568d8cd8604ff1a42b4c41

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.7.2019
Viimeksi paikalla: 8.8.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuntematon tyhjyys
rivien välissä
 
Vapisevin käsin takerrun
takerrun katsomatta peiliin

Muistamatta
Olemassa oloani

Tietäen ettei se mitään muuta
Ei se kadota
Ei se korjaa

Rikkoo ihon
Mielen

Se avasi vaan oven
sulki sen lukitsematta
Muttei silti lähtenyt

Se kysyy olenko tässä
Olenko tässä?
Mutta entä huomenna?

Se toi sen pimeän pilven
Kaistaleen mustaa
Tunnistamatonta
Tyhjyyttä

Pelon

Kaikki pyörii
Sekoan
En ole
olematta

Vapisevin käsin
Uudestaan takerrun
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on joskus heikkoja hetkiä, yleensä ne menevät ohitse <3 
<3
R%ohkea popsii rokan ja maha senkun vain pyöristyy ja taas pyöristyy...
Mielenkiintoista huomata miten näitä ymmärretään niin monella tapaa :) 
 

Käyttäjän kaikki runot