TikTak

Runoilija 3369d8fdda568d8cd8604ff1a42b4c41

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.7.2019
Viimeksi paikalla: 8.8.2019 15:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuntematon tyhjyys
rivien välissä
 
Viisarit tikittävät
digitaalikellon numeroissa
Peiton kulma on taas huonosti
Yö on loputon

Kerron itselleni uudelleen
ettei kulma terällä suoristu

Hajoaa

Tyhjyys täyttää huoneen
Laitan silmät kiinni
avaan ne
Viisari ei tikitä enää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä runo.
Kaunis kiitos! 
Tähän jäin kuuntelemaan. Juu. Kiitos runoilijalle!
Kiitos kuuntelijalle! 
Joskus raksuttaa ja toisinaan sitten taas ei <3
 

Käyttäjän kaikki runot