Nimetön

Runoilija Heleine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhkaisin kuoren ja näin auringon, kasvoin sitä kohti. Uskoin huomiseen... tulevaisuuteen. Katsoin ympärilleni... näin iloa, mahdollisuuksia. Ympärilläni oli kaunein kukkaketo. Yksi kerrallaan kukista kauneimmat poimittiin, seurasin sivusta. Kasvoin, hieman ujostelin... uskalsin! Puhkesin kukkaan, työnsin terälehteni esille... aurinko helli varttani, sade juuriani. Käveli eteeni se kauan odottamani poimija, kauniisti irroitti maasta... iloitsin, olin onnellinen! Hetkessä huomasin kuinka revit terälehteni irti, yksi kerrallaan... hitaasti, sattuu... luotin poimijaani. Hän lausui loruaan.. minä toivoin ja pelkäsin. "Ei rakasta", siihen loppui loru, samoin terälehteni. Laski tuo poimija revittynä maahan. Minusta jäljellä vain hylätty ja alaston varsi... olinkin vain se päivänkakkara ruusujen keskellä.......

Selite: 
Ei varsinainen runo kyllä oo mutta jonnekkin pitää ajatuksia ja tunteita purkaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tämä on erittäin koskettava teos.. Pidän kovasti

 

Käyttäjän kaikki runot