kuihtuva siemen

Runoilija Heleine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulle annetaan vain se pieni siemen mahdollista onnea. Yritän sitä hoivaa, rakastaa ja helliä.. silmu aukeaa hieman... toivo herää, tästä syntyy jtn kaunista! Luotan, pysyt hengissä.. kasvat ja vahvistut, kukoistat. Hetken päästä siemen onkin kuollut...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot