Uoma

Runoilija badlydrawngirl

nainen
Julkaistu:
52
Liittynyt: 4.12.2003
Viimeksi paikalla: 3.4.2023 13:47

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on liian lyhyt jossitteluun. Kiitän nöyrimmin kaikkia kommentoijia :).
 
Kaipauksen katvealueella,

ajatukset,
kuin harmaanruskeat kivet joen uomassa,
mitäänsanomattomat,
toisiaan toistavat,
 
saavat uusia värejä
veden alla,
 
kirkkaita.

Niin sinäkin erotut,
tulet tutuksi jälleen.

Korvamerkitsen sinut
ja kaamoksen,
näin keskellä kesää,

talvella.

Ja uni saapuu hiljaa
hankia pitkin,
kevät kintereillään. 












 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tämä runosi lukijankin ajatuksia juoksuttaa uomassaan. 
Upea runo ja erityisesti loppuosa on kaunis ja toiveikas. 
Kiitos Vanamo!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut