Yksin

Runoilija *Piu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halusin olla se maailman ainukaisin ja tärkein sinulle.
 

Ei siinä sängynlaidalla istu kanssasi kukaan.
Yksin tuijotat lattiaan.
Päälläsi sairaalan kauhtunut asu,
se roikkuu ikävästi päälläsi.
Näen että sielussasi kaipaat kaikkea mennyttä ja menetettyä.
Näen että olet elänyt, elänyt koko sielullasi, nauttinut.
Loiste on kuitenkin jo kadonnut,
ei silmissäsi näe pilkettä.
Olet siinä yksin,
siksi olet surullinen

Selite: 
Liian monta vanhusta ja ihan liian yksin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
*Piu* Suurin salaisuus 17.2.2013 0 Runo
*Piu* Aamu 14.7.2012 1 Runo
*Piu* Pieni ihminen 14.7.2012 0 Runo
*Piu* Tervetuloa kesä 5.3.2011 1 Runo
*Piu* Valosta aamun 24.2.2011 4 Runo
*Piu* Enkelipoika 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Yksin 23.2.2011 0 Runo
*Piu* Katso 23.2.2011 1 Runo
*Piu* jäljetön 6.2.2011 4 Runo
*Piu* Pikkuhiljaa 17.8.2010 1 Runo