Edelleen minä itken,
edelleen minä suren.
kaipaan niin paljon.
Kyyneleeni eivät kuivu.
Sinua olisi tarvittu vielä,
olit meille tärkeä.
Katso kuitenkin korkealta,
Katso että kaikki on hyvin.
Katso, kyllä me vielä selviämme.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea, surullinen. Tekee kipeää, mutta silti luen. Pidän tästä.