Pieni ihminen

Runoilija *Piu*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Halusin olla se maailman ainukaisin ja tärkein sinulle.
 

Hei, sinä siellä!
Pieni ihminen.
Juuri sinä, pieni taimi.
Kuiskaan sinulle, puhun ihan hiljaa.
Niin hiljaa ettei edes seinät sitä kuule.
Kuiskaan sinulle kuinka rakastan,
kuiskaan kuinka sinua odotan.

Silitän sinua, jotta tietäisit,
että nämä turvonneet kädet ovat minun.
Ja niillä turvonneilla käsilläni,
minä suojelen sinua, pidän sinut turvassa.
Suljen syliini sinut pieni ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
*Piu* Suurin salaisuus 17.2.2013 0 Runo
*Piu* Aamu 14.7.2012 1 Runo
*Piu* Pieni ihminen 14.7.2012 0 Runo
*Piu* Tervetuloa kesä 5.3.2011 1 Runo
*Piu* Valosta aamun 24.2.2011 4 Runo
*Piu* Enkelipoika 23.2.2011 1 Runo
*Piu* Yksin 23.2.2011 0 Runo
*Piu* Katso 23.2.2011 1 Runo
*Piu* jäljetön 6.2.2011 4 Runo
*Piu* Pikkuhiljaa 17.8.2010 1 Runo