unohtaa kaikki vaan

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

kuljen tunnelissa näen valon
tunnelin päässä haluan kulkee
siintä pois.
unohtaa kaikki huolet maailman
unohtaa ihmiset jotka uskoivat minuun
jättää taakseen uskon
jota niin paljon kunnioitin
vielä kerran tahdon nähdä rakkauden
jota niin paljon rakastin ja kunnioitin

Selite: 
???
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot