en anna

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

vihaan itseäni sen takia mitä
meille kävi
en anna itselleni koskaan
anteeksi sitä
mitä sulle tein
toivon että sinä annat.

Selite: 
surkee..elämä menee miten menee
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata. Varmaan. Ainakaan kauaa.
Antaa anteeksi tai ei, ei asioita kannata jäädä surkuttelemaan, paitsi jos nyt elämänrakkauteensa mahkut pilaa, ehe.
En tiedä mitä selitän, mutta...
No runo on hyvin tavis tapaus.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot