tunne vaan

Runoilija max

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.7.2016 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päivä päivältä paremmin.
 

kaikki varmaan luulevat että oon
nyt onnellinen kun hymyilen
mutta kaikki on vaan kuvitelmaa
mä en osaa enää iloita ilman sinua
mä rakastin sinua niin paljon
ja rakastan vieläkin
mietin aina sinua liikaa
tunnen kun mun
sydän itkee ja vuotaa verta
sun takia

Selite: 
vähän jäi ehkä kesken tai jotain!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti!! :)

 

Käyttäjän kaikki runot