Tytön mietteitä

Runoilija Hexuli

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 5.3.2019
Viimeksi paikalla: 2.7.2023 16:59

Asuinpaikka: Orimattila
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tyttö tapaa pojan syntymäpäivillä katseet kohtas,
Sit oli menoa.
Tyttö alkaa miettii ja poikaa haluamaan.
Tytöllä historia eessä ja takana,
Ainoona toiveena ettei ketää satuta.
Vihkisormus sormessa, 
Miettii ratkaisua 
Mikä suunta on oikeesti oikea.
Tyttö tapaa pojan useammankin kerran,
Tunteet kasvaa koko ajan suuremmiksi.
Onko valmis jättää menneisyyden,
Onko valmis rikkoo perheen.?
Kenen onni ja ilo on tärkeintä?
Tyttö tykkää pojasta ja haluu hänet itselleen,
Samal miettii muiden tunteita.
tää juttu tulee sattuu ja pahimman kerran,
Sydämiä särkyy sen tiedän.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellistä ja koskettavaa tunnetta runossasi!
 

Käyttäjän kaikki runot