spring awakenings

Runoilija d23ee6931bffffcc070c1ccfb70b684e

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.2.2019
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 21:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
6.5.2024

 
sama vanha polte
  kuin joukkotuhoase mutta
täynnä elämänvoimaa!

samaa joka virtaa kevätpuroissa ja
asvaltin lämmössä talven jälkeen 

polte joka laittaa liikkumaan 
    välähtelevät valopylväät taksien ikkunoissa sitten kun
Lähden


Kosketa mua
kosketa mua kaikkialta paitsi sielusta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti lauseet niin erilaiset, mutta yhtenvät nitoutuvat upeaksi runoksi,
taidokaasti ladattu tämä
Hieno runo, hyvää synttäripäivää.
Upeaa, tuollaisen toiveen toteuttaminen onnistuu, aivan varmasti <3 
 

Käyttäjän kaikki runot